Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Back To The Future-(Collection)-Επιστροφή Στο Μέλλον (1,2,3)


marty mcfly, δεκαετια του ογδοντα ενας τυπικος αμερικανικός  έφηβος έστειλε πισω το 1955 σε πλουτωνιο-powered κατα λαθος. deloran "μηχανή του χρονου"εφεωρεθηκε απο λιγους τρελοθς επιστήμονες . πάντα ειχε εκπληκτικο ταξιδη πισω στο χρονο και κατά την διαρκεια συχνα υστερικες,
maty πρεπει να κανει ορισμενους γονεις να συναντιουνται και να ερωτευονται !ετσι μπορει να παει πισω στο μελλον.

Διάρκια: 116 min
Είδος:Adventure | Family | Sci-Fi
Πρώτη προβολή:3 July 1985 (USA)

maty macfly μολις επεστρεψε απο το παρελθον,πηρε τον Δρ emmett brown θα αποστέλλονται μέσω του χρόνου στο μέλλων .Στο μελλον δουλεια του maty ειναι να θετουν ως γιο του για να τον εμοδισει να ριχνονται στη φυλακη. Δυστυχώς, τα πράγματα χειροτερεύουν απο τις μελλοντικές μεταβολές στο παρών.
Διάρκια: 116 min
Είδος:Adventure | Comedy | Family
Πρώτη προβολή:22 November 1989 (USA)


Stranded το 1955, Marty McFly λαμβάνει γραπτό λόγο από τον φίλο του, τον γιατρο Emmett Brown,για το πού μπορεί να βρεθεί το DeLorean η μηχανή του χρόνου. Ωστόσο, μια ατυχές ανακάλυψη ωθεί Marty να πάει στις ενισχύσεις του φίλου του.Χρησιμοποιώντας τη μηχανή του χρόνου,ο Marty ταξιδεύει στην παλαιά δύση, όπου ο φίλος του έχει τρέξει afoul από μια συμμορία κακοποιών και έχει πέσει στην αγάπη με ένα τοπικό δάσκαλο. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία από τη στιγμή, Marty και Emmett επινοήσει μια τελευταία ευκαιρία να στείλουν οι δυο τους πίσω στο μέλλον.

Διάρκια: 118 min
Είδος:Adventure | Comedy | Family
Πρώτη προβολή:21 December 1990 (Greece)


 http://www.megaupload.com/?d=4JCD8Y54
http://www.megaupload.com/?d=6G3GR050
http://www.megaupload.com/?d=5UMV9C9Q


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου